Turnkey Tierra Viva Lamborghini Benahavis

Turnkey del Sol helpt met de aankoopbegeleiding van vastgoed in Spanje.

Turnkey Tierra Viva Lamborghini Benahavis

Benahavis

€ 3.604.932 - €8.415.710

unieke leefomgeving

Het nieuwbouwproject Turnkey Tierra Viva Lamborghini in Benahavis is een exclusieve residentiële ontwikkeling gelegen in een prachtig landschap aan de Costa del Sol. Met zijn spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee en de nabijgelegen bergen, biedt het project een unieke leefomgeving voor veeleisende klanten.

Turnkey Tierra Viva Lamborghini is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en toepassing van de nieuwste technologieën, waardoor het een paradepaardje is in de regio. De architectuur van het project is eigentijds en avant-gardistisch, met strakke lijnen en moderne elementen die perfect samensmelten met de omgeving.

Slaapkamers
4 - 6
Badkamers
3 - 6
Beschikbaar
Q1 2026
Grootte
680 - 1450 m2

oog voor detail

Het project bestaat uit ruime en lichte villa's met vier tot zes slaapkamers, elk met een eigen zwembad en privétuin. De interieurs zijn ontworpen met oog voor detail en bieden luxe afwerkingen en hoogwaardige voorzieningen. De open keukens zijn volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur, waardoor ze perfect zijn voor liefhebbers van koken.

Daarnaast biedt Turnkey Tierra Viva Lamborghini zijn bewoners een breed scala aan gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een luxe spa, een fitnessruimte, zwembaden en aangelegde tuinen. Er is ook een exclusieve sociale club en een conciërgeservice beschikbaar, die een hoog niveau van comfort en gemak bieden aan de bewoners.

Als u op zoek bent naar een unieke woonervaring met luxe voorzieningen en adembenemende uitzichten, is Turnkey Tierra Viva Lamborghini in Benahavis de perfecte keuze.

Foto’s

Ligging en locatie

Wij zijn er om jou te helpen

Vragen? Wij helpen je graag.

+31 645 916 231
Sluit dagelijks om 18.00 uur

sven@turnkeydelsol.com
Reactie binnen 24 uur